Thursday 8 November 2007

Sommartider Hey Hey


"ny" daft punk singel som skal piske opp stemmninga til alive 2007 cden som er rett rundt hjørna.videoen til singelen er laget med hjelp av 250 håndkamera blant publikum i brooklyn i sumar av en Olivier Gondry, broren til Michel Gondry.som har laga masse snadder musikkvideor og filmer.

fekk gåsehud og flashback til i sumar då eg og pootietangbjørn såg de i london! det som er dårlig nytt er at de ikkje kommer noken live dvd: thomas bangalter i daft punk sier:
TB: "We are really excited by the idea that so many different people captured a video of their experience of the show in their own way. The thousands of clips on internet are better to us than any DVD that could have been released". bla bla bla.når de først har fått 250 stykk til og filme kvifor ikkje då bruke filmen til noke mer enn en musikkvideo?tenk om de laget en film ala Beastie Boys sin Awesome I Fucking Shot That!? som da er samme ideen.en kan jo drømme.
her er 2 videoer fra london showet i sommer.
magisk.sommartider hey hey!




litt om denne og i samme slengen.absolut verdt og se om du liker daft punk, alle folka i filmen har robotmasker. alle er roboter altså.OBS!:filmen har INGEN dialog og INGEN daft punk musikk. handler om noen emo roboter som ikke vil være roboter lengre, og de er mange laaaange gå scener i øde landskap.er sikkert og finne på dvd før jul en gang.

No comments: